chiptuning videó

Online marketing és chiptuning videók

Online marketing és chiptuning videók

Megéri-e az autónkat profi chiptuning céghez vinni?

2018. augusztus 09. - Chiptuning Blogok

Megéri-e az autónkat profi chiptuning céghez vinni?

 

A legtöbb tapasztalat bizony azt mutatja, hogy érdemes chiptuningra beruházni. Ugyanis elmondható, hogy aki profi szinten chiptuninggal, EGR szelep javítással vagy TDI motorok melegindításával foglalkozik, az felkészült szakember. Árfekvésben azért is magasabb mert amit csinál, az legális, számlát és garanciát is ad.
A felszerelései és szerszámai megfelelőek, a szoftverei is legálisak. Ebből értetődő, hogy a programok árai is magasabb árfekvést képviselnek. Tehát így kerül többet egy profi chiptuning, EGR szelep javítás és a TDI motorok melegindítási problémájának megoldása.

Chiptuning angolul

 

Chiptuning article marketing Made Simple. Helpful Tips And Tricks!

Chiptuning article marketing is a highly effective method for marketing an online business. It can be used to create more traffic for your website, so you can build up your business's reputation online while getting more website traffic. Do you need some help starting?This article offers many tips and strategies.

Write content that will stand the test of time.Avoid writing about information that are only good for the present time. Your readers should be able to read your articles a year from now and the information still enjoy an article even if it is several years old.If they seem to be happy with older content, they will also probably keep up with your new material.

Miért működik a chiptuning és a motoroptimalizálás?

A motoroptimalizálás vagy ha úgy tetszik a chiptuning, azért is működőképes, mert azon autók melyek sorozatgyártásban készültek, motorjaik tűréshatárai eltérőek. Így az azonos típusú motoroknál is adódhatnak eltérések. Tűrésnek nevezzük azt a két határvonalat, melyek között megtalálhatóak az alkatrészek méretei.
A vezérlőprogramok átlagértéke van beállítva gyárilag, mert gazdasági okok miatt a motorok chiptuningolása nem megoldható az autógyárakban. Motoroptimalizálással pedig teljesen megvalósítható a finomhangolás és optimalizálás.

Az egész folyamatban az a pozitív, hogy semmiféle mechanikai beavatkozáson nem esik át a motor. Chiptuning alatt azt értjük, hogy vezérlőprogramot módosítjuk, plusz alkatrész beszerelése nélkül.
Egyéni kívánságok kivitelezésénél az autó állapotát is figyelembe kell venni. Kívánságnál a nyomaték vagy a teljesítmény maximalizálása szokott népszerű lenni, vagy a figyasztás beállítása, motor optimalizálása.

Motor karakterisztika

A motor karakterisztika sem utolsó szempont, ha körbe járjuk a témát, jobban megértjük, miért is kerül annyiba a chiptuning.
A motor karakterisztika azt jelenti, hogy a motor a fordulatszám függvényében hogyan adja le a plusz teljesítményt és a forgató nyomatékot. A chiptuning árnál fontos, hogy mennyi munkát igényel az ideális karakterisztika beállítása.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingchiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr1914170961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása