chiptuning videó

Online marketing és chiptuning videók

Online marketing és chiptuning videók

Hogyan fizethetünk kevesebbet egy új autóért?

2019. február 26. - Chiptuning Blogok

Hogyan fizethetünk kevesebbet egy új autóért?

 

Az autó vásárlása hangsúlyozhatja a fogyasztót. Most, hogy több száz gyártmány és modell közül lehet választani, nem is beszélve a promóciókról és a fizetési lehetőségekről, könnyű lesz csalódni és hangsúlyozni. Ha egy új autó vásárlási piacán van, az alábbi cikk tele van a szükséges információval.

Soha ne menjen a gépkocsi meghatározott árával, amikor autót vásárol. Általában az emberek az árat tudják, tudva, hogy csökkenteniük kell, amikor a vevő odaér. Ha készpénzzel fizet, nem árt mondani nekik is. Azok, akik sok pénzt látnak, nagyobb valószínűséggel engedik, hogy kevesebbet kapjanak.

Sokat takaríthat meg azáltal, hogy tárgyalásokat folytat és alacsonyabb árat kér, mint amit az eladótól először ajánl. Nem kell vásárolni egy autót, amit az ablakon mond. Szándékosan felfújják őket annak érdekében, hogy lehetővé tegyék a helyiséget az ügyféllel való megvilágításban, és ezt ki kell használni.

Győződjön meg róla, hogy ismeri a kereskedőt, mielőtt egy járművet tárgyalna. Ha előzetesen ismeri a finanszírozási döntéseit és a kereskedési politikáját, akkor erősebb pozícióból fog tárgyalni. Pénzt takaríthat meg egy kis házi feladat elvégzésével, ami a legjobb az autó vásárlás előtt.

Gondoljunk mind az üzemanyag-takarékosságra, mind pedig arra, hogy mennyi pénzt kell költeni, amikor az autókat nézed. A V8, amely a hajó vontatására képes, elég vonzónak tűnik. Ez segíthet abban, hogy maximalizálja a bemutatott funkciókat.

Ha tudod, hogy az eladók könnyen meggyőződnek róla, önmagadnak nem szabad új autót vásárolni. Lehet, hogy egy barát vagy egy családtag, amíg mindenki, akit veszel, ismeri a folyamatot, és nem egy „pushover”. Mielőtt elkezdené a kereskedést, beszéljen barátaival vagy családtagjaival a költségvetéséről és az igényeiről.

Ha viszonylag drága autóval rendelkezel, ne autózzon az autót a kereskedéshez. A kereskedő egy pillantást vet a gépjárműre, és nem hajlandó veled együttműködni az alacsonyabb árért folytatott tárgyalások során. Az egyetlen alkalom, hogy ez egy jó ötlet, ha ilyen járművel kíván kereskedni.

Ne vásároljon online autót valakitől anélkül, hogy először megnézné. Ha nem mechanikusan ferde, hozza valakit. Vigyázz az ügyletekre is, amelyek túl jónak tűnnek ahhoz, hogy igazak legyünk. Az emberek kihasználják Önt, ha nem vagytok jó autókkal, ezért próbáljunk elhozni valakit, aki ismeri őket.

Egy nagyszerű tipp azoknak, akik vásárolni akarnak egy használt autót, az lenne, ha kutatnánk, mi az az autó viszonteladási értéke. Nézze meg a Kelly Blue Book értékét, és hasonlítsa össze azzal a feltétellel, hogy a jármű jelenleg van, hogy megnézze, hogy az ár tisztességes-e.

Vásárlás a hónap végén. A legtöbb autókereskedőnek havi kvótáit kell elérnie. Egy naptári hónap vége előtt talán csak elkaphat egy eladót a kvóta mögött, és így hajlandó megragadni egy jobb üzletet, mint általában.

Itt van egy ötlet, csináld az összes autós vásárlást még Tudtad, hogy valóban megtalálod és vásárolsz egy autót online? A legtöbb kereskedőnek van olyan webhelye, ahol a számítógép kényelméből vásárolhat. Önnek nem kell ügyes ügynökökkel, az időjárással vagy a tisztességes ruhák elhelyezésével foglalkoznia.

Ennek nagyszerű ötleteket kellett volna adnia Önnek, és csökkentenie kellett az automatikus vásárlással kapcsolatos stresszt. Emlékezzetek ezekre a tippekre, amikor egy autó vásárlási folyamatán dolgoznak. Többé nem lehet fájdalmas választani és megtalálni a tökéletes járművet, anélkül, hogy elszabadulna a költségvetésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingchiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr3114655949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása