chiptuning videó

Online marketing és chiptuning videók

Online marketing és chiptuning videók

Azok a dolgok, amiket tudnia kell, amikor az IPhone-ra érkezik

2019. július 09. - Chiptuning Blogok

Azok a dolgok, amiket tudnia kell, amikor az IPhone-ra érkezik

 

Az iPhone gyorsan vált és nélkülözhetetlen része sok ember életének. Függetlenül attól, hogy életkora, szakma, érdeklődés vagy hol lakik, mindenkinek van valami az iPhone-ról. Elképesztőnek tűnhet, ha megtanulod mindent, amit az iPhone-ról tudsz, de ez a cikk segíthet még többet szerezni az iPhone-tól, és új utakat találhat az élet megkönnyítésére.

Ha a Siri a legújabb generációs iphone-ján van, ne feledje, hogy egyszerűen, egyértelműen és lassan kell beszélnie. Ha túl gyorsan beszélsz, mély akcentussal vagy a szavaiddal, akkor nem lesz képes megérteni téged, és végül csalódni fogsz. Próbáld meg megtanulni a szavakat, amelyeket könnyen felismernek, hogy könnyebben használhassuk.

Töltse le és jelentkezzen be az iPhone keresése alkalmazással. Ez a felbecsülhetetlen alkalmazás segíthet megtalálni iPhone készülékét abban az esetben, ha elveszett vagy ellopják. Ez az alkalmazás nem csak lehetővé teszi, hogy megjelenítsen egy üzenetet a képernyőn, vagy hogy a telefon extra hangot adjon, de lehetővé teszi az adatok törlését vagy a távoli helyről történő telefonzárolását.

Ne pazarolja a ".com" (vagy bármely más TLD) beírását az URL-ek végén, amikor az internetet böngészi az iPhone-on. Csak tegye a főcímet - a .com előtt -, hogy navigáljon a kívánt webhelyre. Ez végül megment egy tonna időt.

Ha véletlenül vízbe dobja az iPhone-t, ne kapcsolja be! Ez tartós károsodást okozhat a telefonon, mert rövidzárlatot okoz. Ehelyett törölközőt kell használnia, hogy enyhén megszárítsa. Soha ne használjon hajszárítót, mert ez a nedvességet a száraz területekre tolhatja. Tartsa a telefont egy zsákban vagy edényben, nyers fehér rizst egy éjszakán át. Ha ezt teszed, jobb esélye van a telefon újraélesztésére.

A képeket szerkesztheti az iPhone készülékére. Ugrás a szerkeszteni kívánt képre. Miután megtalálta a képet, kattintson a jobb felső sarokban található Szerkesztés gombra. Ez lehetővé teszi, hogy javítsa a vörösszem-hatást, a vágást, a forgatást vagy az automatikus javítást. Miután elvégezte a javítást, kattintson a Mentés gombra a jobb felső sarokban.

Lehetőség van saját szótárának létrehozására, kiegészítve a gyorsbillentyűkkel az iPhone használatával. Használhatja a diktálási funkciót, és telefonja átírhatja azt, amit hangosan mond. Egy további előny, hogy egyéni kifejezéseket és parancsikonokat hozhat létre. A gépelés közben is javítja az automatikus javítást.

Gyakran csodálkozol, hogy hová halad ez a gép? Kérdezd meg Siri-t. Ha rendelkezik iPhone 4S-vel, megkérdezheti a Sirit, hogy melyik járat van egy adott pillanatban. Ez azért van, mert Siri kapcsolat van a Wolfram Alpha keresőmotorral, amely nyomon követi az adatokat.

A képernyőn megjelenő pillanatok rövid időre rögzítése a screenshot funkció használatával. Ahhoz, hogy egy képernyőképet vegyen az iPhone készülékével, egyszerűen tartsa lenyomva a "Home" gombot, miközben egyszerre lenyomja az "Alvó" gombot. A képernyőn fehér színnel kell látnia, és a képet azonnal a fényképezőgép tekercsén kell archiválni.

Hangszórási problémák merülnek fel az iPhone készülékével? Amikor ez megtörténik, a legtöbb ember attól tart, hogy a probléma a készülék hangrendszerének belső károsodása miatt következik be. Azonban a legtöbb esetben ez nem így van, és a probléma megoldásához könnyen orvosolható. Az iPhone bal alsó sarkában található hangszóró a mikrofon a jobb alsó sarokban található. Amikor ezek a lyukak eltömődnek a törmelékkel, akkor a hangzás romlik. A sűrített levegő segítségével általában megtisztíthatja a törmeléket ezekből a lyukakból, és kiküszöböli a telefonjával kapcsolatos problémákat.

Amint azt már rájött, az iPhone hihetetlen eszközök. Úgy tűnik, nem sok az, amit egy iPhone nem tud. A teljes körű használat megtanulása időt vehet igénybe, de a fenti cikk tippjei segíthetnek a telefonról, és segítenek megismerni ezt a rendkívül népszerű technológiát.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingchiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr4714934326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása