chiptuning videó

Online marketing és chiptuning videók

Online marketing és chiptuning videók

Tippek és trükkök, amelyeket tudnia kell az iPhone-ról  

2020. december 14. - Chiptuning Blogok

Tippek és trükkök, amelyeket tudnia kell az iPhone-ról

 

Ha ismeri az iPhone készülékét, akkor a sok rendelkezésre álló alkalmazás segítségével megkönnyítheti az élet néhány dolgát. Ha elárasztja vagy megfélemlíti az iPhone teljesítménye, olvassa el és tanulja meg, hogyan kell hatékonyan használni.

 

Ha az interneten keres az iPhone készülékén, kattintson a középső alsó nyílra, hogy továbbítsa a hivatkozást arra az oldalra, amelyen éppen tartózkodik, az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkeket keres az iPhone készülékén, és nincs elegendő hely mindet tárolni.

 

Ha véletlenül nedves lesz az iPhone, akkor az utolsó dolog az az, hogy be kell kapcsolnia. A bekapcsolásával fennáll a rövidzárlat veszélye. Ehelyett törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy Ziploc táskába. Ezt követően tegye egy tálba főtt rizzsel, és hagyja ott ülni, amíg a nedvesség kiszárad.

 

Ha iPhone-ja az iOS4 platformot használja, akkor előfordulhat, hogy egynél több alkalmazás futtatása drasztikusan lelassítja a telefon teljesítményét. Koppintson duplán a Kezdőlap gombra az összes jelenleg futó és felfüggesztett alkalmazás listájának megjelenítéséhez. Érintse meg, majd tartsa lenyomva mindegyiket, amíg az egyes ikonok meginganak. Ezután a Törlés gombbal bezárhatja a szükségtelen alkalmazásokat.

 

Tudta, hogy az iPhone készülékek ugyanúgy tudnak képernyőképeket készíteni, mint egy számítógép? Ha képernyőképet szeretne készíteni az iPhone készülékéről, tartsa lenyomva a telefon kezdőlapját, majd nyomja meg az Alvó gombot. Ezután hallani fogja a kamera kattanását, villanást, majd iPhone-jának képernyőképét menti a Camera Roll.

 

Használja a könyvjelző funkciót a leggyakrabban felkeresett webhelyek mentéséhez. Besorolhatja ezeket a weboldalakat; helyezze a gyakran látogatottakat a lista teteje felé. Gyorsan elérheti ezeket a webhelyeket, ha megnyitja a böngésző könyvjelző lapját.

 

Győződjön meg arról, hogy frissíti iPhone-ját, amikor csak elérhetővé válik, mivel ez lehetővé teszi az Apple által létrehozott új funkciók megszerzését. Általában a beállítások fülön talál értesítést, amely arra kéri, hogy frissítse a teljes telefont, hogy megszerezze ezeket a különböző képességeket.

 

Könnyedén beállíthatja e-mailjét iPhone-ján, így egyszerű az üzeneteinek lekérése. Ez segít abban, hogy azonnal értesítéseket kapjon minden egyes levélről, amelyet e-mailben kap a postaládájába. Dönthet úgy, hogy csak egy fiókot vagy több különböző e-mail fiókot szinkronizál az iPhone készülékével.

 

Rögzítse a röpke képernyőn megjelenő pillanatokat a képernyőkép funkció használatával. Ha képernyőképet szeretne készíteni iPhone készülékével, egyszerűen tartsa lenyomva a "Home" gombot, miközben egyszerre nyomja meg a "Sleep" gombot. Egy fehér villanást kell látnia a képernyőn, és a képet azonnal archiválni kell a fényképezőgép tekercsében.

 

Unja már, hogy a képernyő a legkisebb mozdulatra is fekvőről állóra vált? Kezdje azzal, hogy duplán megérinti a Kezdőlap gombot, hogy a legutóbb használt alkalmazások közül válogatást nyerjen. Nyomja meg a bal szélső gombot, amely egy szürke nyíl ikon. Ezután kap egy üzenetet, amely megerősíti, hogy a telefon álló helyzetben van rögzítve.

 

Ha haladó üzenetküldő és kibővített szövegbeállításokra van szüksége, például ékezetes betűkkel, akkor az iPhone az Ön rendelkezésére áll. Egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva a betűt a képernyőn megjelenő billentyűzeten, és ékezetes alternatívák jelennek meg. Csak ne felejtse el csúsztatni az ujját közvetlenül a kívánt ékezetes betűhöz. Ha megemeli az ujját, a menü eltűnik.

 

Az iPhone használata magával ragadó, vagy akár átalakító élmény lehet. Valószínűleg már akkor is tudja ezt, ha maga nem használt ilyet. Ha kézben szeretné tudni az iPhone számos lehetőségét, alkalmazza az ebben a cikkben tanult összes tippet, trükköt és technikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingchiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr8016339154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása